Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Băsescu: fidelii Generalului pregătesc ofensiva/DOCUMENT

basescu suparat

Fostul președinte Traian Băsescu a adus PMP-ul în Parlament și acum își pregătește retragerea din lumea politică, dar înainte de asta va mai avea o bătălie de purtat.

Citește și: Liviu Dragnea, 'declarație de dragoste' pentru Victor Ponta: O voi RUPE

Sociolog: este DEZASTRUOS pentru Liviu Dragnea. Ponta a mutat inteligent

Membrii vechiului UNPR strâng rândurile, iar soldații care au rămas fideli partidului înființat de generalul Gabriel Oprea vor să stopeze fuziunea dintre PMP și UNPR.

Vechiul UNPR și-a convocat Biroul Politic Permanent Național pentru a decide care vor fi acțiunile viitoare. În principal, scopul foștilor UNPR-iști este stoparea fuziunii cu PMP și revitalizarea partidului fondat de Gabriel Oprea.

Fondator al vechiului UNPR, Ion Răducanu, ne-a precizat că această ședință se organizează pentru a vedea care sunt căile de urmat, în războiul cu PMP.

”Este o întâlnire cu liderii de organizații, pentru a pune la punct detaliile de organizare. Dacă vom reuși în timp util, vom convoca o Conferință Națională pentru data de 25 martie, la care vom invita toată presa și vom lua toate deciziile care se impun.

Noi, cei din UNPR nu suntem de acord cu fuziunea cu PMP și considerăm că aceasta s-a făcut fără a ține cont de protocolul de fuziune. Avem un proces la Curtea de Apel prin care încercăm să stopăm această fuziune, momentan este suspendat, dar căutăm și alte soluții juridice pentru a ne îndeplini scopul”, a spus Răducanu.

Întrebat dacă Gabriel Oprea se alătură acestui demers, Răducanu a precizat că ”este alături de noi doar cu sufletul”.

”Domnul Oprea este alături de noi doar cu sufletul, altfel nu se mai implică. Nu mai vrea și are alte probleme de care să se ocupe. Bineînțeles că ne sprijină demersul, doar este partidul pe care dumnealui l-a fondat. Gabriel Oprea este președintele fondator al UNPR, așa cum domnul Iliescu este președinte fondator al PSD. Atât cât se implică domnul Iliescu la PSD, atâta se implică și domnul Oprea la UNPR”, ne-a precizat Ion Răducanu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.