Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Bayern Munchen: doi jucători au fost testaţi pozitiv la Covid-19

dw
Bayern Munchen suparare

Internaţionalii germani Thomas Müller şi Joshua Kimmich, jucătorii echipei de fotbal Bayern Munchen, au fost testaţi pozitiv la Covid-19 şi vor rata meciul cu formaţia cehă Viktoria Plzen, programat marţi în Liga Campionilor, a anunţat clubul bavarez, citat de AFP.

"Joshua Kimmich şi Thomas Muller au fost testaţi pozitiv la Covid-19 sâmbătă. Cei doi jucătorii nu au simptome şi se simt bine. Kimmich şi Muller se află în izolare la domiciliu", a indica Bayern Munchen într-un comunicat.

Campioana en titre a Germaniei, care a învins cu scorul de 4-0 formaţia Bayer Leverkusen, vineri pe Allianz Arena, va primi vizita formaţiei Viktoria Plzen, marţi seară, în cadrul etapei a 3-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, iar antrenorul Julian Nagelsmann nu va putea conta pe Kimmich şi Miller la jocul respectiv, potrivit Agerpres.

În Bavaria, carantina poate fi ridicată după cinci zile, dacă persoana testată pozitiv nu prezintă simptome timp de 48 de ore.

Prezenţa lui Kimmich şi Muller rămâne incertă şi pentru derby-ul cu Borussia Dortmund, programat sâmbăta viitoare pe Westfalenstadion, în condiţiile în care cei doi fotbalişti pot ieşi din izolare cel mai devreme în cursul zilei de joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.