Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Donald Trump: Președintele, PĂRĂSIT de unul dintre cei mai importanți oameni

donald trump suparat

Prezentatorul galei Oscarurilor din acest an, Jimmy Kimmel, a început ceremonia cu un discurs cu aluzii politice clare și a profitat de moment pentru a obține aplauze în picioare pentru Meryl Streep, despre care Donald Trump a spus recent că este o actriță "supraevaluată", relatează AFP și Reuters.

"Această emisiune este privită în peste 225 de țări din lume care în prezent ne detestă", a spus prezentatorul, aluzie la politica antiimigrație a președintelui Donald Trump, scrie agerrpres.ro.

Citește și: Jennifer Lopez s-a sucit: Ce zice despre viața ei sexuală

Iranianul Asghar Farhadi, regizorul "The Salesman", o coproducție franco-iraniană aflată în cursa pentru cel mai bun film străin, boicotează ceremonia pentru a protesta împotriva decretului lui Trump privind interdicția de călătorie pentru șapte țări predominant musulmane, printre care și a sa.

Jimmy Kimmel a încurajat spectatorii la unitate în contextul climatului politic actual tensionat. "Dacă toată lumea ar putea să-și ia un minut pentru a suna o persoană cu care este în dezacord, cineva pe care apreciați pentru a avea o conversație pozitivă și respectuoasă, (...) îi vom readuce Americii grandoarea"'

Citește și: Elon Musk, anunț cutremurător: Oamenii trebuie să devină cyborgi, altfel… / VIDEO

Într-o altă aluzie la locatarul de la Casa Albă, foarte pornit pe presă, gazda ceremoniei a mai spus: "Nu avem nicio toleranță pentru știrile false. Bronzul fals îl adorăm, dar nu și știrile false".

Referitor la Isabelle Huppert, una dintre favoritele la statueta pentru cea mai bună actriță pentru rolul din "Elle", el a glumit: "Nu v-am văzut filmul, dar l-am adorat. Suntem fericiți că agenția de securitate națională v-a lăsat să intrați."

Citește și: Încă o descoperire interesantă în lupta cu cancerul / STUDIU

El a glumit și pe seama lui Matt Damon, căruia i-a mulțumit că a ales să nu joace în "Manchester by the Sea", nominalizat la mai multe Oscaruri, și că a ales în schimb producția "The Great Wall", care a avut încasări sub așteptări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.