Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Donald Trump: Senatoarea progresistă Elizabeth Warren și Joe Biden, favoriți în cursa pentru președinția SUA

Agerpres
Donald Trump

Senatoarea progresistă Elizabeth Warren se află în fruntea cursei democrate pentru alegerile prezidenţiale din 2020, consolidându-şi avansul asupra fostului vicepreşedinte american Joe Biden, potrivit unui nou sondaj publicat joi de Universitatea americană Quinnipiac, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Elizabeth Warren, în vârstă de 70 de ani, care conduce o campanie marcată de stânga, este creditată cu 28% din intenţiile de vot în rândul democraţilor şi ale susţinătorilor acestora, în faţa lui Joe Biden, 76 de ani, creditat cu 21%.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Potrivit sondajului Quinnipiac, senatorul de Vermont, Bernie Sanders, care a fost spitalizat la începutul acestei luni după o criză cardiacă, este creditat cu 15%, în faţa primarului micului oraş South Bend, în Indiana, Pete Buttigieg, creditat cu 10%.

Senatoarea de California Kamala Harris este creditată cu 5%, în timp ce rivala sa din Minnesota Amy Klobuchar întruneşte 3%.

Potrivit RealClearPolitics, care face o compilaţie de zeci de date, Joe Biden rămâne în frunte la nivel naţional (27,2%), fiind urmat de Elizabeth Warren (21,8%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.