Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Dragnea! Ce au găsit procurorii DNA în urma perchezițiilor informatice din dosarul TelDrum / SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dna

DNA a verificat aproape 1400 de mail-uri găsite în calculatoarele Tel Drum, spun surse judiciare apropiate cazului pentru Libertatea, în urma percheziției informatice din calculatoarele ridicate în urma perchezițiilor de la Tel Drum. Potrivit acestora procurorii ar verifica aproximativ 1400 de e-mail-uri transmise de pe unele dintre aceste calculatoare, de pe adresa șefului PSD, Liviu Dragnea.

Mai precis, explică sursele citate ar fi vorba de e-mail-uri transmise mai multor oameni politici, unor alte persoane, dar și unele mail-uri transmise pe adrese de e-mail provenind din Brazilia.

Sursele citate nu exemplifică despre ce fel de mesaje este vorba, amintind că procedura de verificare este la început, iar în continuare procurorii vor extrage aspectele relevante evidențiate în aceste e-mail-uri.

După această verificare se va întocmi un raport tehnic ce va fi semnat de părțile din dosar, susțin sursele citate.

DOCUMENT BOMBĂ înainte de întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: SUA îi SOLICITĂ României să își mute ambasada la Ierusalim

Liviu Dragnea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, obținere de către Tel Drum de fonduri europene cu acte false și constituire de grup infracțional organizat, fapte pe care le-ar fi comis când era președinte al Consiliului Județean Teleorman, a anunțat, DNA.

Marian Fișcuci este acuzat că a devenit scriptic acționar majoritar al Tel Drum SA și a acționat ca interpus al lui Liviu Dragnea în administrarea Tel Drum.

Procurorii i-au pus sub acuzare și pe Pitiș Petre, fost consilier în CJ Teleorman, reprezentant al Tel Drum SA, Mugur Bățăuș, Victor Piperea și Marian Predescu, funcționari în CJ Teleorman la data faptelor. Alături de aceștia sunt urmăriți penal și Florian Ion și Daniel Neagoe, asociați și administratori ai unor firme.

Dosarul a fost deschis în urma unei sesizări a Oficiului european de luptă antifraudă (OLAF), transmise în 30 septembrie 2016, care a vizat mai multe infracțiuni, între care obținerea de fonduri europene pe bază de documente false și pentru lucrări de reabilitare de drumuri județene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.