Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru medici! Guvernul s-a răzgândit și le dă o veste proastă

rfi.ro
medici

Medicii ar fi trebuit să fie scutiți, începând din 2018, de plata impozitului pe venit, conform programului de guvernare al Executivului condus de Mihai Tudose. Măsura fusese inclusă recent într-un proiect de ordonanță pentru modificarea Codului fiscal, lansat în dezbatere publică, însă aceasta a dispărut din forma finală adoptată miercuri de Guvern, notează avocatnet.ro.

Guvernul Tudose intenționează să scutească medicii de plata impozitului pe venit, după cum reiese din programul său de guvernare.

În acest sens, schimbarea a fost inclusă în forma lansată în dezbatere a proiectului de ordonanță pentru modificarea Codului fiscal. Cu toate acestea, măsura nu mai figurează în forma finală a ordonanței pe care Executivul a adoptat-o în ședința de miercuri.

Mihai Tudose le dă indicații diplomaților români: 'Haideţi să facem paşi decisivi'

Concret, documentul prevedea inițial că persoanele fizice, pentru veniturile realizate din exercitarea profesiei de medic, vor fi scutite de plata impozitului pe venit, de la 1 ianuarie 2018.

Atenție! Din moment ce Guvernul a renunțat să mai includă scutirea de impozit a medicilor în ordonanța de modificare a Codului fiscal adoptată ieri, asta înseamnă că, pentru ca măsura să fie luată, va fi nevoie pe viitor de o altă modificare a Codului fiscal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.