Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Mihai Găinușă! A pierdut un proces, iar acum este bun de plată

Ele.ro
Mihai Gainusa

În anul 2015, Mihai Găinușă era concediat de postul de radio la care realiza o emisiune umoristică. Ulterior, „Cârcotașul” anunța că va da postul în judecată.

Găinușă susținea că i-a fost întreruptă în mod abuziv colaborarea.

„Reprezentanții din România ai Radio 21 au denunțat unilateral contractul dintre noi, acțiune nepermisă de clauzele înserate în contract. Acest contract valabil se încheie pe 30.06.2016. În prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. În consecință, îmi rezerv dreptul de a cere concursul instanțelor de judecată pentru rezolvarea diferendului. Atât timp cât mi-am respectat întocmai obligațiile, fapt dovedit și de noua lor propunere, sunt pregătit să-mi apăr drepturile”, declara Găinușă, la vremea respectivă.

El a dat în judecată Radio 21 pentru concedierea abuzivă, procesul derulând-se și în prezent. Firma acestuioa a mai deschis un alt proces în ianuarie 2016, al cărui obiect era „proprietate intelectuală-drepturi de autor și depturi conexe”. Prin acest demers, Găinușă solicita să fie plătit pentru o parte din emisiunile pe care le-a realizat.

Recent, Tribunalul București a dat câștig de cauză postului de radio, iar Mihai Găinușă urmează să plătească și cheltuieli de judecată de peste 9.000 de lei. „Respinge că neîntemeiată cererea reclamantei. Obligă reclamanta la plata cheltuielilor de judecată către pârâta în suma de 9.377,54 lei”, se arată în hotărârea judecătorilor, informează stirilekanald.ro.

Vezi și Detaliul neștiut din viața unei jurnaliste de la Antena 3: „Cumplit”

Noul ministru al Justiției aruncă bomba! „În maximum o lună, o lună și jumătate”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.