Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru primăria unui mare oraș: Trebuie să REANGAJEZE 300 de polițiști concediați

ciocanel judecator

Primăria municipiului Buzău a primit o lovitură dură din partea judecătorilor! Instituția a pierdut definitiv procesul intentat de cei peste 300 de poliţişti locali concediaţi la sfârşitul lunii noiembrie, potrivit News.ro. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au respins recursul intentat de Primărie la decizia Tribunalului Buzău, care a suspendat Hotărârea de Consiliu Local Municipal ce prevedea concedierea celor peste 300 de poliţişti locali. Dreptu urmare, aceştia se pot întoarce la muncă.

Deocamdată, nu se cunoaște ce posturi vor ocupa cei 300 de poliţişti locali care, până în luna noiembrie, au asigurat paza unităţilor de învăţământ.

Citește și: Ministerul Apărării îi cheamă pe români la ARME: 'Țară, țară, vrem OSTAȘI'

Primăria municipiului Buzău a pierdut definitiv procesul intentat de cei peste 300 de poliţişti locali concediaţi la sfârşitul lunii noiembrie, anunță News.ro. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au respins, marţi, recursul intentat de Primărie la decizia Tribunalului Buzău, care a suspendat Hotărârea de Consiliu Local Municipal ce prevedea concedierea celor peste 300 de poliţişti locali, astfel că aceştia îşi pot relua posturile.

La momentul actual însă, nu se ştie la ce vor fi folosiţi cei 300 de poliţişti locali care, până în luna noiembrie, au asigurat paza unităţilor de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.