Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru un GREU din fotbal: Va rămâne PE DRUMURI, după ce a fost executat silit

executare silita

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC Universitatea Craiova, echipa care evoluează în Liga 4, va rămâne pe drumuri. Vila lui din Craiova a fost executată silit şi va fi scoasă la licitaţie pe 26 februarie, potrivit România TV.

Adrian Mititelu a pierdut casa în care locuia din cauza unei datorii de 4 milioane euro. El a mai pierdut şi un hotel in Craiova, dar şi clădirea în care a fost sediul clubului. Preţul de pornire al licitaţiei este de 727.805 euro sau 3,3 milioane de lei.

Imobilul, situat într-o zona selectă a Craiovei are o suprafaţă de 688 mp, cu regim de înălţime D+P+M, are piscină, terasă şi un chioşc de vară. Conform publicaţiei de vânzare, situaţia imobilului este una destul de complicată, pentru că există mai multi creditori urmăritori: Primăria Craiova, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Craiova, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DIICOT, DNA sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Citeşte şi: Critici DURE dinspre Bruxelles, după scrisoarea primită de Dăncilă de la preşedintele Tusk: 'Transmite neîncrederea totală a Uniunii în Guvernul României' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.