Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură TERIBILĂ dată de Tăriceanu PNL-ului

tariceanu



'Am luat act cu tristeţe, de decizia Biroului Permanent Naţional al PNL, de excluderea mea din partid, la propunerea deputatului Romeo Nicoară. Am sperat până în ultima clipă că greşelile - de-a dreptul fatale pentru partid - făcute de fostul preşedinte Crin Antonescu, ar putea fi reparate prin câteva soluţii simple. Constat însă, cu mâhnire, că erorile politice ale PNL nu s-au curmat odată cu plecarea lui Crin Antonescu, ci dimpotrivă, ele au fost amplificate, demonstrându-se încă o dată - dacă mai era nevoie - incompetenţa crasă a actualei conduceri', a precizat Adrian Ştef, într-un comunicat de presă.

Adrian Ştef consideră că noul preşedinte al PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, a încercat eliminarea sa din partid, iar în loc de o 'discuţie lămuritoare' a avut parte de o excludere. 

Preşedintele CJ a mai anunţat că are convingeri liberale pe care nu le va abandona şi va activa în cadrul PLR.

'Eu nu mă voi dezice niciodată de crezul meu liberal. Atunci când m-am înscris în PNL, am făcut-o dintr-un imbold personal, fiind convins că măsurile liberale sunt singurele care pot ridica ţara aceasta, aşa cum au făcut-o în vreme, marii noştri înaintaşi liberali. Am un proiect liberal şi nu-l voi abandona, sub presiunea aceasta a unei conjuncturi stranii, până la urmă. De aceea, voi rămâne credincios convingerilor mele politice şi voi continua acest proiect, tot în cadrul unei formaţiuni liberale, Partidul Liberal Reformator, care are în frunte unul dintre cei mai autentici liberali din România, Călin Popescu Tăriceanu, sub a cărui guvernare (2004 - 2008), România a beneficiat de cea mai mare prosperitate, din întreaga ei istorie. Îmi place să cred că tot ce se întâmplă acum este un simplu accident de parcurs şi până la urmă, un minim discernământ politic îşi va spune cuvântul, chiar şi în PNL', a mai afirmat Ştef. 

Biroul Permanent Naţional al PNL, reunit vineri la Braşov, a luat decizia de excludere din rândurile partidului a preşedintele CJ Satu Mare. 

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.