Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură teribilă pentru serialul Game of Thrones: Hackerii au publicat scenariile și cer milioane de dolari pentru a se opri

hackeri

Celebrul serial Game of Thrones este în pericol din cauza hackerilor. Aceştia au făcut un anunţ şocant şi spun că nu se vor opri dacă nu vor primi o recompensă pe măsură. Hackerii au publicat noi scenarii Game of Thrones și au trimis un mesaj către HBO cerând televiziunii să plătească 6 milioane de dolari răscumpărare pentru a se opri, scrie The Telegraph.

Citește și: Metrorex face schimbări la accesul în metrou. Ce tip de abonamente se introduce

Noul calup de date pare a fi o serie de scenarii pentru cinci noi episoade ale serialului GOT. Au existat, de asemenea, documente interne, inclusiv un raport de revendicări legale împotriva rețelei și ofertele de muncă ale unor directori executivi HBO, conform libertatea.ro.

Citește și: Guvernul Tudose vrea să dea lovitura! Suma URIAȘĂ pe care ar încasa-o statul după vânzarea a 10% din Hidroelectrica

Hackerii spun că au mai multe date, inclusiv scenarii și episoade viitoare ale emisiunilor și filmelor HBO. Într-un videoclip adresat directorului HBO Richard Plepler, „Mr. Smith” a folosit un text alb pe un fundal negru în care anunță că va divulga toate documentele pe care le dețin dacă nu primesc banii. Pentru a opri publicarea documentelor, hackerii au cerut în jur de 6 milioane de dolari și vor ca plata să fie făcută în bitcoin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.