Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovituri sub centură la finalul campaniei: Cum a ajuns un lider ACL susţinătorul lui Ponta - FOTO

ponta

Ca de obicei, în ultimele zile de campanie îşi fac apariţia scrisorile "otrăvite", materiale de campanie menită să inducă în eroare fără a mai putea fi combătute în timp util. S-a întâmplat şi la Arad, unde vineri au fost distribuite pliante cu primarul Gheorghe Falcă şi premierul Victor Ponta.

Potrivit unui pliant care a ajuns în cutiile poştale ale arădenilor, primarul Falcă îi mulţumeşte lui Victor Ponta pentru banii acordaţi de Guvern CET-ului şi îi îndeamnă pe arădeni să-l voteze pe candidatul PSD. Textul este, evident, o minciună.

"Resping categoric această acțiune mincinoasă. PSD ne demonstrează încă odată că așa știu ei să facă campanie, mințind și manipulând. Arădenii și întreaga țară știu care este poziția mea, știu care este punctul meu de vedere, toată lumea știe că îi acord tot sprijinul și susținerea mea domnului Klaus Iohannis. Acțiunea celor din PSD este cu atât mai mizerabilă cu cât situația CET-ului se datorează tocmai Guvernului Ponta, care a vitregit CET-ul de 60.000.000 de lei", a declarat Gheorghe Falcă.

De cealaltă parte, PSD Arad susţine că pliantul nu a fost opera social-democraţilor şi nici nu a fost distribuit de ei. Ba mai mult, aceştia susţin că pliantul ar putea fi chiar opera rivalilor de la ACL, care ar încerca să se autovictimizeze.

"PSD Arad nu a distribuit materiale în care imaginea lui Victor Ponta este asociată cu exponenţii regimului băsist, ca Gheorghe Falcă. Victor Ponta are o imagine curată, va fi preşedintele care pune punct regimului Băsescu şi l-a identificat de fiecare dată pe Gheorghe Falcă printre baronii locali care au profitat de acest regim şi au făcut rău românilor. De doi ani, Falcă foloseşte Primăria Arad pentru atacuri nedemne şi mincinoase la adresa Guvernului şi a lui Victor Ponta. Nu ne-ar mira ca imaginile incriminate să fie chiar opera lor, pentru a se victimiza şi a ne acuza pe noi – minciuna şi manipularea sunt metodele lor preferate!", au transmis reprezentanţii PSD Arad.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.