Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LPF scoate la licitație tricourile cu autograf ale căpitanilor echipelor din primul eşalon, banii urmând să revină Crucii Roşii

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că a decis împreună cu grupările din Liga I scoaterea la licitaţie a tricourilor cu autograf ale căpitanilor echipelor din primul eşalon, banii urmând să revină Crucii Roşii, potrivit news.ro.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

“Liga Profesionistă de Fotbal a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru a ajuta, în aceste zile atât de dificile, Crucea Roşie Română. Astfel, în acest ultim weekend al competiţiei LPF e-Liga, în care fanii fotbalului românesc duc în continuare dorul meciurilor live, ne-am gândit, ca împreună cu cele 14 cluburi membre, să organizăm cate o licitaţie pentru un tricou cu autograf de la fiecare căpitan al echipei”, se arată pe site-ul LPF.

Citește și: Gabriela Firea, atrage atenția: ‘Anunțul lui Iohannis a crescut traficul în Capitală’

Liga a precizat că, în sprijinul unei totale deschideri şi transparenţe, organizatorul licitaţiei va publica până la 4 mai, la ora 21.00, când licitaţia se va încheia, un anunţ în acest sens, pe pagina de Facebook a clubului. Câştigatorii licitaţiilor vor fi notificaţi de către persoana desemnată de fiecare club şi vor face apoi dovada achitării sumei către Crucea Roşie Română, iar clubul va trimite tricoul câştigat fanului respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.