Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LPF: 'Toate rezultatele seriei a doua de teste pentru noul coronavirus, efectuate în Liga I de la reluarea competiţiei, sunt negative'

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că toate rezultatele seriei a doua de teste pentru noul coronavirus, efectuate în Liga I de la reluarea competiţiei, sunt negative, potrivit news.ro.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

"Liga Profesionistă de Fotbal ţine să mulţumească celor 14 cluburi membre pentru eforturile pe care le fac zilnic pentru continuarea cu bine a competiţiei Casa Liga 1 şi informează, de asemenea, că toate cluburile au efectuat şi cea de-a doua testare pentru Covid 19, de la reluarea competiţiei, rezultatele fiind negative în absolut toate cazurile. Aşadar, Campionatul Naţional Casa Liga 1 merge mai departe", a arătat LPF.

Înaintea reluării competiţiei, la 13 iunie, au fost două cazuri pozitive la cluburi din Liga I, unul la FC Dinamo şi altul la FC Botoşani, trei meciuri fiind amânate din acest motiv. De atunci toate testele au fost negative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.