Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luaţi pe sus şi duşi să-şi execute pedepsele - Cinci bărbaţi condamnaţi din Clejani au fost încarcerați

inchisoare puscarie gratii

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani din comuna Clejani, urmăriţi pentru că aveau de executat pedepse cu închisoarea pentru infracţiunile de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost depistaţi de poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, fiind depuşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Giurgiu şi ai Secţiei de Poliţie din localitatea Mihăileşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale au organizat şi executat o acţiune pe linie de urmăriţi, pe raza comunei Clejani, judeţul Giurgiu, care a vizat punerea în executare a unor mandate de arestare preventivă.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor .

Cu această ocazie au fost depistaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, pe numele cărora Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

Cei cinci au de executat pedepse cu închisoarea cuprinse între şase luni şi un an şi şapte luni pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice sau pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi au fost depuşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu pentru executarea pedepselor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.