Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucas Hernandez, despre alegerea echipei Bayern Munchen: 'Mi-a fost foarte greu să îi spun 'nu' echipei Atletico Madrid'

The Independent
Lucas Hernandez

Bayern Munchen a plătit 80 de milioane de euro pe transferul fundaşului Lucas Hernandez. Fostul jucător al lui Atletico Madrid a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea bavareză, iar mutarea va fi efectuată pe 1 iulie 2019, potrivit mediafax.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza

"Aceasta este cea mai dificilă decizie pe care am luat-o în toată cariera mea de fotbalist. Atletico înseamnă pentru mine foart mult, aici am crescut ca fotbalist, ca persoană și m-am transformat în jucătorul care sunt astăzi", a spus Lucas Hernandez, potrivit marca.com, care a mai continuat:

"Mi-a fost foarte greu să îi spun 'nu' echipei Atletico Madrid, dar decizia mea este să accept o nouă provocare cu Bayern la Munchen.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Atletico, directorilor, antrenorilor, colegilor și suporterilor. Au fost 12 ani incredibili și de neuitat, petrecuți aici la club. Atletico va rămâne mereu în inima mea".

Citește și: Lovitură pentru Tudor Chirilă! Cum s-a ales artistul cu dosar penal

Noul jucător al lui Bayern Munchen nu va mai evolua pentru Atletico Madrid în acest sezon, din cauza accidentării suferite la ligamentele genunchiului drept, care îl va ţine departe de gazon până la finalul actualei stagiuni.

Hernandez este un produs al academiei lui Atletico, francezul evoluând în 22 de partide din actualul sezon, reuşind un gol. Fundaşul are şi 15 meciuri în naţionala Franţei, pentru care a fost o piesă importantă la Campionatul Mondial din Rusia, câştigat de "Cocoşii Galici".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.