Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucas Torro a jucat în Liga Europa, la nici o zi după ce fratele său a murit

FOTO: https://www.hessenschau.de/sport/fussball/eintracht-frankfurt/torro--mit-real-ausbildung-zum-schluesselspieler-,eintracht-torro-100.html

Tehnicianul echipei Eintracht Frankfurt, Adi Hutter, a declarat, joi seară, după victoria cu scorul de 4-1 din meciul cu Lazio Roma, din grupele Ligii Europa, că Lucas Torro a vrut să joace deşi fratele său a încetat din viaţă în noaptea dinaintea partidei, informează news.ro.

“A fost o seară magică, pe care nu o voi uita niciodată. La finalul meciului, i-am strâns pe jucători şi i-am felicitat pentru această victorie magnifică, iar apoi i-am informat că fratele lui Lucas Torro a murit noaptea trecută. Ştiau asta dinaintea meciului doar staful tehnic şi conducerea. Este o veste incredibil de tristă, care ne afectează. I-am oferit lui Lucas, dimineaţa, opţiunea de a nu juca, iar el a decis să joace. Merită felicitări pentru prestaţia sa. Suntem alături de Lucas şi i-am dat câteva zile libere pentru a fi împreună cu familia sa. El nu va juca duminică în meciul cu Hoffenheim”, a spus Hutter, potrivit site-ului oficial al clubului german.

Eintracht Frankfurt a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Lazio Roma, în grupa H a Ligii Europa. Torro a jucat pe toată durata partidei.

În minutul 45+3, de la Lazio a fost eliminat Basta. Oaspeţii au rămas cu încă un jucător în minus, în minutul 58, când a fost eliminat Correa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.