Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode a scăpat mai ușor decât Gabriel Oprea: De ce a fost clasat dosarul accidentului în care a fost implicat ministrul

accident bode

Parchetul General a transmis marți care sunt motivele pentru care dosarul privind accidentul în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode a fost clasat.

Potrivit Parchetului General, în privința infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fapta nu este prevăzută de legea penală, transmite Mediafax.

În privința cercetării privind accidentul de muncă, urmat cu incapacitate temporară de muncă, nu au fost întrunite elementele de tipicitate ale acestei infracţiuni.

Nu au fost întrunite nici elementele de tipicitate ale infracţiunii de omisiune a sesizării.

Totodată, s-a dispus clasarea și în privința infracțiunii de încălcarea consemnului, întrucât nu au existat acțiuni sau inacțiuni dintre cele prevăzute în normele de incriminare a acestei infracțiuni.

Accidentul a avut loc în vara anului trecut, pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş. O filmare a unui motociclist aflat în trafic arăta cum o maşină în care se afla fostul ministru al Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Lucian Bode nu se afla la volan în momentul accidentului. Potrivit poliţiştilor, Bode era pasager în autoturismul respectiv şi nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni uşoare, aşa că nimeni nu a mers la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.