Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, cel care ar putea asigura interimatul șefiei PNL: 'Ne-am pus speranţa în Florin Cîţu, dorind să scăpăm de populistul Ludovic Orban. Şi am scăpat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban metrou Lucian Bode Orban Bode

Liberalii i-au făcut cadou lui Florin Cîțu, chiar de ziua lui, debarcarea din funcția supremă din PNL. Cîțu a pierdut, de când a fost ales președintele PNL, numai 6 luni, funcția de premier, iar acum și pe cea de președinte al partidului. Lucian Bode este cel care ar putea asigura interimatul, până la Congresul din 10 aprilie, când Nicolae Ciucă va fi înscăunat șef și între liberali.

„Şi eu şi majoritatea liberalilor prezenţi la Congresul din septembrie ne-am pus speranţa în Florin Cîţu, dorind să scăpăm de populistul Ludovic Orban. Şi am scăpat. Am scăpat PNL de un populist care ducea PNL într-o direcţie greşită. Îmi doresc un leadership adevărat, orientat spre viitor într-un context intern şi international extrem, extrem de complicat. Îmi doresc o souiţie responsabilă, nu una superfluă în aceste vremuri tulburi pe care le traversăm cu toţii.

Într-un cuvânt, îmi doresc moderaţie, îmi doresc echilibru, nu pariuri riscante. Acesta e motivul pentru care ceea ce am avut să îi transmit de astăzi fostului preşedinte al PNL Florin Cîţu, i-am transmis în interiorul structurilor noastre şi niciodată public şi nu o voi face nici acum în detaliu, pentru că până la urmă PNL poartă o mare responsabilitate faţă de români, faţă de coaliţia aflată la guvernare şi nu ne permite derapaje”, a spus Lucian Bode, sâmbătă, la Zalău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.