Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode DESUMFLĂ obligativitate certficatelor verzi: poliția NU DEȚINE NICI JUMĂTATE din dispozitivele necesare verificărilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode susține că Ministerul Afacerilor Interne (MAI) are disponibile în prezent 3.000 de dispozitive pentru verificarea certificatelor verzi, deși necesarul este de 8.000. „Suntem în procedură de achiziție”, a anunțat ministrul.

„Noi avem peste 3.000 de astfel de dispozitive, am făcut un inventar de necesar la nivel național, sigur că necesarul este undeva la 8.000 de bucăți de astfel de dispozitive. Trebuie să analizăm cu maximă atenție, nu se poate ca un județ să solicite 30-40 de astfel de dispozitive și alt județ să solicite 800, dimensiunea fiind sensibil egală a celor două județe. Facem o analiză și cu siguramță pe lângă cele peste 3.000 pe care le avem, vom achiziționa și le vom distribui căre structurile noaste”, a declarat luni Lucian Bode.

Citește și: Bode: E anormal să porți mască atunci când faci sport sau te plimbi prin parc. Clarificăm prin ordin de ministru

Citește și: OPINIE - 'TĂTUCUL' certificatului verde are origini nemțești

Acesta spune că autoritățile se descurcă în acest moment cu cele 3.000 de dispozitive.

„Ținând cont de incidență, nu sunt multe localități unde incidența este peste 6 la mie și unde este nevoie de certificat, în consecință nu peste tot este nevoie de aceste dispozitive”, a precizat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.