Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, furios după ce un polițist a fost bătut de un interlop: 'Acel derbedeu este în arest şi sper să înfunde puşcăria, aşa cum merită'

bode mj

Ministrul de Interne, Lucian Bode, s-a referit la cazul poliţistului agresat într-un mall din Timişoara, afirmând că “acel derbedeu este în arest şi sper să înfunde puşcăria, aşa cum merită”.

Lucian Bode a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, despre cazul poliţistului agresat la Timişoara.
“Am văzut şi eu, o situaţie tristă pentru colegul nostru, pentru poliţist. Aşa cum ştiţi, acel derbedeu este în arest şi sper să înfunde puşcăria, aşa cum merită”, a transmis Lucian Bode.
Un bărbat, cunoscut în lumea interlopă din Timişoara, a fost arestat preventiv după ce a atacat un poliţist, în parcarea unui centru comercial.
IPJ Timiş afirmă că, deşi la momentul respectiv se aflau în preajmă şi alţi poliţişti, aceştia nu au reacţionat imediat, astfel încât conflictul să escaladeze, însă, ulterior, atacatorul a fost imobilizat, tot în parcare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.