Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bute revine în ring! S-a aflat cine transmite meciul de duminică

udrea bute gala

Lucian Bute revine în ring! Duminică, 16 august, de la ora 05.00, TVR 1 transmite în direct partida de box susţinută de Lucian Bute în Centre Bell din Montreal, Canada, unde a câştigat titlul mondial în 2007. Dacă va câştiga partida, Lucian Bute va putea lupta din nou pentru titlul mondial.

După un an şi şapte luni de absenţă de pe ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute urcă din nou în ring. Lucian Bute va boxa contra italianului Andrea Di Luisa, iar în cazul în care va câştiga partida, va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial.

Meciul pe care TVR 1 îl transmite în direct duminică dimineaţă de la ora 05.00 (şi în reluare, tot duminică, 16 august, de la ora 17.15) se va disputa în Centre Bell, la Montreal. În aceeaşi arenă, în 2007, Lucian a câştigat titlul mondial învingându-l pe columbianul Berrijo, deţinătorul centurii în acel moment.

Lucian Bute şi-a apărat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani în 9 partide, record de durată pentru un pugilist român la profesionişti. În întreaga istorie a boxului profesionist, doar patru români deţin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu şi Lucian Bute.

Andrea Di Luisa este deţinătorul titlului de campion al Uniunii Europene la categoria supermijocie. Are în palmares 19 lupte, dintre care 17 victorii şi două înfrângeri.

Lucian Bute are în palmares 33 de meciuri, dintre care 31 de victorii şi două înfrângeri. Bute are 35 de ani, iar italianul, născut la Napoli, 33 de ani. Partida de sâmbătă dimineaţă este primul meci al lui Lucian cu alt antrenor în colţ decât Stefan Larouche. Noul antrenor este Howard Grant.

Meciul dintre cei doi se transmite direct în Statele Unite, Canada, Italia, Rusia şi Marea Britanie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.