Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Filip: 'Credem în continuare în şansele la titlu'

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Jucătorul echipei FCSB, Lucian Filip, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că şansele la titlu ale formaţiei sale nu sunt în totalitate compromise, toţi fotbaliştii echipei antrenate de Mihai Teja fiind obligaţi să-şi păstreze concentrarea până la finalul campionatului, potrivit Agerpres.

"Cu siguranţă va fi un meci spectaculos, aşa cum au fost şi celelalte. Noi ne dorim foarte mult să ieşim învingători. Credem în continuare în şansele la titlu, chiar dacă sunt mici, suntem obligaţi să ne păstrăm concentrarea", a spus Filip. 

Referitor la partida cu Universitatea Craiova, Filip a afirmat că se aşteaptă la o atmosferă frumoasă creată de suporterii olteni.

Citește și: Mihai Teja: Îmi pare rău pentru Stoian, dar postul lui nu e de mijlocaş central

"Va fi o atmosferă incredibilă, eu m-am născut acolo. A fost un factor important numărul suporterilor pentru a mă apuca de acest sport. Mi-aş dori să întâlnesc la fiecare meci atmosfera pe care o vom întâlni mâine. Cred că Liga I are nevoie de suporteri atât de numeroşi. Dar nu cred că este un impediment pentru noi, am mai jucat în meciuri cu miză", a mai spus Filip. 

Partida Universitatea Craiova - FCSB, din cadrul etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.