Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Filip, preparatorul fizic al FCSB-ului, admite că vicecampioana are nevoie de un antrenor cu licență Pro

digi24
FCSB

Preparatorul fizic al echipei de fotbal FCSB, Lucian Filip, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că după demisia antrenorului Leonard Strizu, formaţia sa are nevoie de un tehnician care să aibă licenţa Pro.

Filip s-a arătat încântat de varianta ca postul de antrenor principal al echipei să fie ocupat de un tehnician străin.

"Ar fi o experienţă nouă. Aşa cum am mai spus, sunt la început, vreau să învăţ cât mai multe lucruri şi îl aşteptăm cu braţele deschise, pentru că avem nevoie de un antrenor cu licenţă Pro. Nu este un lucru nou, sunt foarte mulţi antrenori străini în Liga I, aşa că nu văd nicio problemă în acest sens. Jucătorii nu au reacţionat în niciun fel, sunt concentraţi, pentru că avem un meci greu, probabil vom afla mai multe după această partidă. Situaţia a fost poate mai tensionată la suprafaţă, dar în interior, în vestiar, nu i-a afectat în niciun fel pe jucători. Săptămâna asta a decurs foarte bine şi noi suntem optimişti. Strizu a plecat pentru că nu s-a simţit bine aici, mai multe nu vreau să comentez", a afirmat Filip.

Referitor la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, Filip a spus că se aşteaptă la o partidă grea, având în vedere că îl cunoaşte foarte bine pe antrenorul italian Cristiano Bergodi, care pregăteşte în amănunt fiecare meci.

"Mâine vom avea şi fanii alături, ca de fiecare dată, şi sper să jucăm fotbal, exact cum am făcut şi până acum. Nu avem probleme de lot. Etapa trecută am văzut foarte multe surprize. Sepsi are un antrenor pe care îl cunosc, am lucrat cu el în perioada în care era la Steaua şi ştiu că pune foarte mult accent pe partea tactică, pe aşezarea jucătorilor în teren. Este un antrenor care pregăteşte foarte bine meciurile. Nu am mai învins de mult timp pe Sepsi acasă, de aceea am şi spus că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă", a adăugat acesta.

El nu vede nicio problemă ca FCSB să evolueze începând cu sezonul viitor pe stadionul Arcul de Triumf, deşi ar prefera ca partidele de pe teren propriu să se dispute pe arena Steaua, din Bulevardul Ghencea: "Ne vom adapta dacă va fi nevoie să jucăm pe stadionul Arcul de triumf, pentru că nu avem altă variantă. De fapt, avem altă variantă, pe stadionul Steaua, dar nu ştiu de ce nu am primit niciun răspuns. Nu ne va deranja dacă vom juca pe Arcul de Triumf, e un stadion modern, nou. Nu cred că ne vom intersecta cu Dinamo acolo".

FCSB a rămas fără antrenor după ce delegatul Mihai Pintilii, care se ocupă de partea tehnică, a fost suspendat de Comisia de disciplină a FRF. Totodată, Leonard Strizu, care figura doar în actele clubului ca antrenor principal, având licenţă Pro, aşa cum prevede regulamentul, a decis să părăsească echipa.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 30-a a Superligii, ultima din sezonul regulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.