Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Isar, AVERTISMENT: Dacă va deschide o comisie de anchetă, Dragnea va avea surprize neplăcute

www.ancheteonline.ro
Lucian Isar

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ia în calcul constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru verificarea deciziilor Ministerului de Finanţe de la ultima rectificare bugetară, el spunând că Dacian Cioloş şi Anca Dragu trebuie să dea explicaţii.

Băsescu acuză PSD că pregătește noi impozite: 'Asta a uitat Dragnea să spună în campanie'

„Suntem în situaţia în care bugetul României pe anul 2017 are o gaură de 10 miliarde de lei, pe care o vom acoperi, dar care puteau să se ducă în alte lucruri bune pe care puteam să le facem”, a spus Liviu Dragnea.

Fostul ministru de finanțe îi răspunde lui Dragnea: 'Bugetul nu este un cufăr într-un colț de birou'

Finanțistul Lucian Isar a abordat subiectul într-un interviu la Antena 3, opinând că dacă liderul PSD va lansa o astfel de comisie, ar putea să aibă „surprize neplăcute”. Totodată, Lucian Isar este de părere că Liviu Dragnea va închide, în cele din urmă, această comisie.

Dacă estimarea  a fost făcută pentru a justifica anumite plăți, atunci avem un subiect de discuție. (...) Singura zonă în care va exista o bază de discuție este dacă au identificat plăți, cheltuieli, care au avut în spate acest paravan de neestimare corectă a veniturile. (...) Dar că dacă lansează o astfel de comisie de anchetă, ar putea să aibă surprize neplăcute. Pentru că genul acesta de cosmetizare a numelor s-a întâmplat și în cazul împrumutului de la FMI. Tot supradimensionări. Sunt aceiași economiști invocați de domnul Dragnea. Prin urmare, o astfel de comisie s-ar putea să genereze discuții pe care nu o să le vrea să le aibă în spațiul public și o va închide.”, a spus Lucian Isar, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.