Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Pătrașcu: Cadou de sărbători de la USR pentru...USR! Contract, în două minute, între Primăria Brașov și firma nou-înființată a unui consilier USR

Primaria Brașov
Primaria Brașov

Critici dure la adresa primarului USR Allen Coliban după ce Primăria Brașov a încheiat, în doar două minute, un contract cu firma nou-înființată a unui consilier județean de la USR. Lucian Pătrașcu, liderul social democrat al consilierilor locali brașoveni, consideră că transparența mult promisă în timpul campaniei electorale nu este altceva decât o minciună sfruntată, iar clientela politică o duce foarte bine în administrația USR-istă.

”Asistăm la un adevărat record. Nu știu câte primării din țară au reușit ”performanța” de a încheia contracte cu o firmă la doar două minute după ce aceasta a depus oferta. Ei bine, la Brașov se poate! Compania deținută de consilierul județean USR Silviu Ivan Nunvailer, a primit un contract de 18.000 de lei, prin încredințare directă. Acest fapt s-a derulat în ziua de 26 noiembrie, între ora 14:01 și 14.03, conform anunțului de atribuire publicat pe SEAP. Să tot primești asemenea contracte! Interesant este și faptul că firma a fost înființată în data de 18 februarie 2021, deci nu vorbim de o firmă care să fie foarte cunoscută sau care aibă un portofoliu amplu de clienți.

Compania colegului de partid al primarului se va ocupa până la sfârșitul anului 2021 de pagina oficială de Facebook a Primăriei Brașov, punând accent pe campanii de conștientizare derulate de municipalitate. De ce să ne batem joc de banii brașovenilor? Cetățenii se pot informa direct de pe conturile de Facebook, Instagram ale Primăriei de care se ocupă angajații de pe comunicare. Atunci ce rol are armata de consilieri și biroul de comunicare? Aceste persoane trebuie să se asigure că postările sunt în așa fel realizate încât să aibă impact cât mai mare în comunitate. Brașovenii se pot documenta despre campaniile sau proiectele în care este implicată administrația și din presa locală.

Din păcate, brașovenii s-au lămurit în ceea ce privește corectitudinea celor de la USR. Cireașa de pe tort a administrației USR-iste o reprezintă numirea unei condamnate penal în funcția de city manager. Oare penalii de la USR sunt mai speciali decât penalii de la alte partide? Inițiativa ”Fără Penali în Funcții Publice!” pe care a fost construită campania electorală a celor din USR reprezintă doar o fumigenă politică ieftină.

Zero transparență și comunicare, contracte oferite clientelei de partid de la USR, penali în funcții publice și multe cartoane cu minciuni pe Facebook, acesta este tabloul administrației locale conduse de primarul Allen Coliban. Poate că brașovenii ar trebui să-l ”exmatriculeze” de la Primăria Brașov!” a concluzionat Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.