Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romaşcanu, ironii la adresa USR PLUS și PNL: 'Vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi'

Facebook
Lucian Romașcanu

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu şi-a început, marţi, discursul de la tribuna Parlamentului cu ironii la adresa USR PLUS şi a liberalilor. ”Vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi”, le-a transmis celor de la USR PLUS, în timp ce liberalilor le-a transmis: ”Vă mulţumim că, uitându-ne în ochii dvs, ne uităm în ochii doamnei Turcan”.

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu citeşte, marţi, moţiunea de cenzură în planul Parlamentului.

”Doamnă preşedinte al Senatului, domnule preşedinte al Camerei Deputaţilor, domnule premier, sau mai bine preşedinte al Guvernului, că v-a ales o Românie, nu-i aşa, o să aflăm care Românie v-a ales. Dragi colegi de la USR PLUS, vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi la această lectură. Dragi colegi liberali, vă mulţumim că, uitându-ne în ochii dvs, ne uităm în ochii doamnei Turcan, nu mulţi au şansa asta. Dragi colegi de la UDMR, dragi colegi de la minotirăţi, vă voi citi astăzi moţiunea de cenzură”, a afirmat Romaşcanu, înainte de a da citire textului moţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.