Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romascanu ironizează USR: 'Iulian Bulai și-a aruncat moțiunea în șanț'

gov.ro
Lucian Romașcanu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a comentat acid, marți, anularea dezbaterii și votului moțiunii simple depusă împotriva sa de parlamentarii USR, după ce demersul nu a întrunit numărul necesar de minim 50 de semnatari.

„Dacă era nevoie de o nouă probă a penibilului acțiunilor recente ale USR, aceasta a venit astăzi. O activitate guvernamentală dezastruoasă se completează armonios și cu o incapacitate parlamentară pe măsură. Iulian Bulai, vârful tocit de lance ruptă a corectitudinii politice prost înțelese și-a aruncat, cu sprijinul solid al colegilor, moțiunea în șanț. Tot elanul proletar, toată elocința de TV și de tribună parlamentară, înfierbântată și necruțătoare, au eșuat în scrum și fum.

Sigur, moțiunea era doar puțină adrenalină înspre trezirea din catalepsie a USR, dar, chiar și așa, alegătorii USR meritau măcar puțină tragere de inimă din partea celor trimiși să-i reprezinte. Să nu aduni 50 de semnături, să fii nevoit să furi prin dublarea unei semnături arată drumul fără întoarcere al acestui partid fără trecut, cum se laudă, dar și fără viitor. Nu s-a putut. Ne vedem data viitoare”, a comentat ministrul, marți, pe pagina lui de Facebook.

USR a depus în Camera Deputaților o moţiune simplă împotriva ministrului Culturii, ca urmare a refuzului acestuia de a-l demite de urgenţă pe directorul interimar al Teatrului Naţional Bucureşti, Mircea Rusu, pe care Uniunea Salvaţi România îl consideră "responsabil de implicarea reputatei instituţii de cultură în acţiuni repetate de propagandă rusească".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.