Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romașcanu, prima reacție după scandalul provocat de doi deputați PSD în Centrul Vechi: 'Înțeleg că lucrurile stau invers'

Facebook
Lucian Romașcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romașcanu a reacționat după scandalul din Centrul Vechi provocat de doi colegi deputați, spunând într-o intervenție pentru Antena3 că lucrurile au stat invers decât a relatat presa.

„Am avut un schimb de mesaje cu dl Solomon și înțeleg că lucrurile stau invers decât au fost prezentate în presă, și anume că nu a fost amendat, ci a fost legitimat, că este posibil să vină acasă procesul verbal. (...) Spune că au avut mască, dar au avut o problemă de comunicare cu omul care vindea acolo. Una peste alta, cred că cel mai bine este să luați legătura direct cu cei doi deputați, pentru că așa este firesc. Concluzia este că dacă au greșit este firesc să plătească, dar e foarte important să vedem lucrurile exact cum au fost”, a spus Romașcanu.

Doi deputaţi PSD, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie. Solomon susţine că el şi colegul său nu au fost amendaţi, ci doar legitimaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.