Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucien Favre este noul antrenor al echipei OGC Nice

https://www.bundesliga.com/
Lucien Favre

Elveţianul Lucien Favre a fost numit luni antrenor al echipei franceze de fotbal OGC Nice, funcţie pe care o mai ocupase între 2016 şi 2018, în locul lui Christophe Galtier, aflat în negocieri cu Paris SG, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Christophe Galtier nu mai pregăteşte prima echipă a lui OGC Nice. Luni, antrenamentul a fost condus de Lucien Favre, a cărui revenire clubul este mândru să o anunţe", scrie OGCN într-un comunicat de presă.

Favre, care are 64 de ani, a rămas fără club după ce a fost demis de Borussia Dortmund în decembrie 2020. El va fi prezentat la o conferinţă de presă programată luni seara.

Cu Favre pe banca tehnică, Nice a terminat pe locul trei în sezonul 2016-2017, înaintea unui sezon 2017-2018 mai puţin strălucitor, încheiat pe locul 8.

"Sunt absolut încântat că ni se alătură Lucien Favre. Este un antrenor cu experienţă, care a avut succes în Bundesliga, dar şi aici, la Nisa", a spus Jim Ratcliffe, patronul clubului şi al grupului Ineos, într-un comunicat de presă.

"Peste tot el a stârnit respect şi admiraţie. Ne place modul lui de a antrena, se potriveşte perfect cu viziunea pe care o avem la Ineos despre stilul de joc pe care ni-l dorim pentru OGC Nice", a adăugat miliardarul englez.

Clubul a anunţat şi sosirile lui Christophe Moulin şi Arjan Peco, care completează staff-ul tehnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.