Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrări de amploare ale celor de la Apa Nova în cartierele Giuleşti şi Crângaşi

Apa Nova

Apa Nova București anunta desfasurarea unor ample lucrari de repartii incepute cursul serii de 19 decembrie in vederea remedierii unei avarii importante aparute in zona de Nord – Vest a capitalei, in imediata vecinatate a Statiei de Pompare Grivita, care deserveste cea mai mare parte a sectorului 1 si partial sectorul 6 (cartierele Giulesti si Crangasi).

Primele echipeoperationale Apa Nova Bucuresti au ajuns in 15 minute de la sesizarea situatiei in centrul de comanda, cu 2 mașini de interventie și 2 autocuratitoare. Pentru a limita impactul produs de avarierea arterei magistrale de alimentare cu apa, tronsonul a fost izolat in maxim ora si jumatate ( in jurul orelor 18:25), evitandu-se astfel sistarea furnizarii serviciilor catre populatie. Lucrările de reparație propriu-zisă au demarat în ziua de 19.12.2017 la ora 20:00 și se estimeză finalizarea lor la ora 18:00 în data de 20.12.2017 (repunerea în funcțiune a tronsonului avariat) iar refacerea pavajului în cursul zilei de 21.12.2017, ora 12:00, atunci când situația va reveni practic la starea inițială.

Din cauza, debitului foarte mare al apei din zona avariata, a fost afectata temporar si circulatia rutiera in pasajul Jiului. Echipele ANB prezente la fata locului au semnalizat zona si au contactat reprezentantii Administratiei Strazilor in vederea pornirii statiei de pompare a pasajului Jiului. Deoarece artera magistrala se afla pozata la o adancime de cca. 4.5 metri si intr-o zona intens circulata, acest lucru face ca reparatia sa fie una dificila, fiind necesare si lucrari pentru sprijinirea malurilor.

Precizam ca avaria a fost cauzata de lucrari de forare pentru instalatii electrice efectuate de catre o companie de specialitate,fara acordul Apa Nova Bucuresti.

Regretam disconfortul creat si ii asiguram pe bucuresteni ca echipele noastre de interventie depun toate eforturile pentru reluarea functionarii in parametrii standard a serviciilor de alimentare cu apa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.