Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de renovare la stadionul Camp Nou din Barcelona se vor încheia în 2025, cu 4 ani mai târziu decât era prevăzut

www.digisport.ro
FC Barcelona independență Catalonia

Lucrările de renovare la stadionul Camp Nou din Barcelona, prevăzute iniţial să se finalizeze în 2021, se vor încheia în 2025, ca urmare a crizei financiare generate de pandemia de coronavirus, dar şi a situaţiei politice din Catalonia, scrie Reuters.

Aprobate într-o primă fază în 2014 şi prevăzute să înceapă în 2017, lucrările de execuţie în valoare de 600 milioane euro, care presupuneau extinderea capacităţii stadionului de la 99.000 locuri la 105.000 şi instalarea acoperişului, ar fi trebuit terminate în 2021, dată care însă nu mai poate fi respectată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

''Dacă vom începe lucrările vara viitoare, probabil vom putea vorbi de o finalizare a lor în 2025, dacă totul va decurge conform planurilor. Sunt însă nişte chestiuni pe care nu le putem controla, cum ar fi de exemplu schimbările din guvernul local'', a declarat Jordi Moix, director financiar al clubului FC Barcelona.

El a arătat că au fost probleme şi din cauza tensiunilor politice ca urmare a iniţiativelor de independenţă ale Cataloniei, iar apoi a intervenit criza generată de coronavirus.

''Cu toate acestea, reabilitarea stadionului trebuie să aibă loc. Rivalii noştri din ţară şi din Europa o fac deja'', a adăugat Moix, referindu-se la faptul că Real Madrid şi Atletico Madrid au început astfel de lucrări la stadioanele lor, la fel ca şi Liverpool sau Tottenham Hotspur, în Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.