Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de reparații formează cozi de 2 kilometri pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Facebook
coloana masini

Centrul Infotrafic informează că, duminică după-amiază, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde se efectuează lucrări de reparaţii la partea carosabilă, formându-se coloane în mişcare de aproximativ 2 kilometri, informează Agerpres.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, este închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa - Bucureşti.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.