Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea au ajuns la 40%

primaria-oradea

Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea, care va avea 5.000 de locuri, sunt realizate în proporţie de 40%, costul total al obiectivului fiind de 27,6 milioane de euro.

Potrivit Primăriei Oradea, sala se realizează pe amplasamentul fostei pieţe de vechituri a oraşului, lângă aeroport. Atunci când va fi finalizată, Sala Polivalentă, cu o capacitate de 5.000 de  locuri, va putea găzdui diverse competiţii interne (handbal, baschet, volei), dar şi evenimente internaţionale, congrese, concerte, expoziţii,  târguri etc.

Costul total al lucrărilor este de 27,6 milioane de euro, din care Primăria Oradea va suporta 5,2 milioane euro, iar diferenţa va fi asigurată de Compania Naţională de Investiţii.

Contractul s-a semnat în februarie 2018 între CNI şi o asociere de firme.

”Primăria Oradea contribuie cu o parte din banii necesari pentru construcţia efectivă a sălii şi, de asemenea, va suporta integral partea de conectare a sălii la ceea ce se află în jur: parcul din jurul sălii de sport, racordarea la utilităţi (apă, canalizare, termoficare, energie electrică), parcările aferente şi drumurile de acces”, a declarat, joi, Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

În ceea ce priveşte introducerea utilităţilor, realizarea căilor de acces, parcărilor şi amenajărilor exterioare, este în lucru studiul de fezabilitate aferent acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.