Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucruri mai puțin știute despre actrița Pamela Anderson

Radu Pop
pamela anderson

Pamela Anderson este una dintre cele mai mediatizate actrițe din ultimele trei decenii, dar despre ea mai sunt și lucruri mai puțin știute.

Iată 7 dintre acestea:

1. Familia sa are rădăcini finlandeze - Străbunicul Pamelei este un finlandez care a sosit în Canada în 1908. Numele său inițial era Juho Hyytiainen, dar a decis apoi să-l schimbe într-o versiune care să fie mai ușor de reținut de canadieni, astfel că a ales varianta Anderson. În ce-o privește pe Pamela, aceasta nu se trage dintr-o familie cu un trecut artistic. Mama sa, Carol, a fost chelneriță, în timp ce tatăl Barry repara cuptoare.

2. A fost implicată în sport - Încă din adolescență, Pamela Anderson a iubit să aibă o viață activă, astfel că a practicat sportul. A fost membră a echipei de volei în perioada în care studia la Highland Secondary School din Comox. Apoi, după absolvire, Pamela a lucrat ca instructor de fitness în anii '80, până a devenit celebră.

3. Ii place sa se distreze in cazino - Pamela Anderson iubește distracția, iar unul dintre modurile în care o face este la cazinouri. Actrița a fost văzută adesea în cazinouri când se juca la aparate de tip slot. Acestea sunt foarte populare în cazinourile din SUA și nu numai. Inclusiv în țara noastră numărul celor care aleg să se distreze la sloturi este în creștere, drept dovadă că  avem nu mai putin de 31 de cazinouri si case de pariuri licentiate. Iar Pamela Anderson nu este singura actriță pasionată de jocuri de casino, pe listă fiind și Ben Affleck, Matt Damon ori Leonardo DiCaprio.

4. Este vegană și luptă pentru drepturile animalelor - Pamela a luat această decizie după ce l-a văzut în acțiune pe tatăl său, care era pasionat de vânătoare. Ulterior, ea a devenit vegetariană pentru ca apoi să fie vegană. În plus, Pamela susține drepturile animalelor și a participat la mai multe evenimente de acest gen. Mai mult, a fost ambasadoarea unor organizații care militează pentru drepturile animalelor.

5. A avut parte de o ascensiune fulminantă - Pamela Anderson a devenit celebră datorită unei serii de împrejurări fericite. În 1989, pe când avea 22 de ani, ea era prezentă la un meci din CFL pe stadionul BC Place. Ea a fost filmată cu o cameră care reda scene din tribune și le punea pe tabelă înainte de startul meciului. Iar în momentul în care a apărut pe ecran, Pamela a fost ovaționată, iar organizatorii au invitat-o chiar pe teren. Atunci a fost remarcată și de compania canadiană de bere Labatt, care i-a propus pe loc un contract de imagine. Astfel a început ascensiunea sa.

6. Home Improvement este primul serial în care a apărut constant - Din 1991, Pamela Anderson a avut un mic rol în acest sitcom. A putut fi văzută în 23 de episoade până în momentul în care a decis să renunțe. A luat această decizie pentru că a primit o ofertă de a apărea în serialul Baywatch. Între 1992 și 1997, ea a jucat în 76 de episoade din Baywatch, un serial care i-a marcat cariera. Numele său a fost alăturat tot timpul de această producție, motiv pentru care în 2017, când a apărut filmul de cinema Baywatch, ea a primit o invitație și a jucat și în el.

7. Nu îi place să înoate - Deși a jucat rolul de salvamar în Baywatch, Pamela Anderson a afirmat că nu îi place să înoate. Chiar și așa, a făcut acest sacrificiu și a îndrăgit rolul din Baywatch. Mai mult, ea a dezvăluit că încă mai păstrează ținuta originală de salvamar din producția TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.