Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucy Bronze și Robert Lewandowski, aleși jucătorii anului 2020 de către FIFA

FIFA a acordat permiile pentru superlativele anului 2020 în fotbal. Lucy Bronze și Robert Lewandowski au fost aleși jucătorii anului 2020, la fotbal feminin și masculin. S-au acordat distincții și pentru cei mai buni antrenori și cei mai buni portari, informează Mediafax.ro.

Ceremonia The Best FIFA Football Awards 2020 s-a desfășurat joi seara sub forma unui eveniment virtual la sediul central al FIFA din Zürich.

Lucy Bronze și Robert Lewandowski au fost aleși jucătorii anului 2020, la fotbal feminin și masculin.

Robert Lewandowski, atacantul naționalei Poloniei și al lui Bayern München, a fost desemnat pentru prima dată în carieră cel mai bun fotbalist în viziunea FIFA. În aceași situație se află și Lucy Bronze de la Manchester City WFC, care este la primul titlu de cea mai bună jucătoare din fotbalul feminin.

Citește și: Modelul Eva Herzigova, depistată pozitiv cu SARS-CoV-2: 'Sunt recunoscătoare că trupul meu luptă puternic'

Actuala antrenoare a echipei naționale feminine olandeze, Sarina Wiegman, a fost numită cea mai bună antrenoare FIFA pentru a doua oară în carieră, după succesul din 2017.

În fotbalul masculin, Jürgen Klopp a câștigat premiul pentru cel mai bun antrenor FIFA pentru al doilea an consecutiv, după ce a condus Liverpool FC la titlul de campioană în Premier League, pentru prima dată după 30 de ani.

Klopp a fost declarat câștigător la concurență strânsă cu Hans-Dieter Flick (FC Bayern München), votul decisiv fiind al antrenorilor de loturi naționale.

Germanul Manuel Neuer, titular al naționalei Germaniei și al lui FC Bayern München, a fost ales cel mai bun portar FIFA, la masculin, în timp ce Sarah Bouhaddi, componentă a naționalei Franței și a echipei franceze Olympique Lyonnais, și-a încoronat uimitoarea carieră cu premiul pentru cel mai bun portar FIFA din fotbalul feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.