Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, replică INCENDIARĂ, după atacurile PSD: Este STUPEFIANT și IREAL ce au ajuns să facă!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

PSD a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook prin care acuză PNL și pe Ludovic Orban că urmăresc tăierea salariilor. În replică, Ludovic Orban arată că PSD duce o campanie ”furibundă de minciuni împotriva PNL”.


Citește și: Călin Popescu Tăriceanu vrea dezbateri în România pentru legalizarea canabisului și a etnobotanicelor

”PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL și lansează în spațiul public tot felul de intoxicări care nu au nicio legătură cu realitatea.

După 2 ani de dezastru în guvernare, PSD nu mai e în stare să le spună nimic altceva concret românilor în afară de niște minciuni abracadabrante în speranța că românii le vor mai da crezare.

Singurul lucru pe care îl mai știe acest partid comunistoid este să inventeze declarații sau poziții politice pe care le-aș fi avut eu sau Partidul Național Liberal legate de salariul minim sau de legea salarizării. Acest partid a ajuns o baltă mizeră din care niște ordinari pescuiesc cele mai gogonate minciuni posibile, stupefiante, ireale.

Partidul Național Liberal susține atât creșterea salariului minim, prevăzut de altfel în Constituție și de care nu se poate atinge nimeni, cât și toate celelalte salarii din economie sau administrația publică și în general a veniturilor pentru toate categoriile de cetățeni, antreprenori, salariați sau pensionari.

Creșterea veniturilor pentru populație pe care o promovează Partidul Național Liberal este, însă, o formulă care asigură creșterea reală a puterii de cumpărare și nu prin inflație așa cum a făcut PSD, ceea ce a determinat ca nivelul de trai al românilor să scadă dramatic pentru multe categorii de populație în ultimii doi ani.

Partidul Național Liberal promovează un proiect de lege prin care salariul minim să crească prin negocierile directe între patronate și sindicate în funcție de mai mulți indicatori obiectivi, precum rata inflației, indicele de productivitate și rata de creștere economică, așa cum este mecanismul de creștere a punctului de pensie pe care PSD refuză să-l aplice.

De fapt, campania mizerabilă pornită de PSD împotriva Partidului Național Liberal arată disperare acestor mitomani pentru că românii au înțeles că PSD și ALDE au tăiat veniturile angajaților și ale pensionarilor prin inflația generalizată provocată și prin neaplicarea formulei de indexare a pensiilor prevăzută în legea aflată în vigoare.

Prin neaplicarea mecanismului de indexare a pensiilor prevăzut în lege, adică cu 7% în 2018 și 9% în 2019, pensionarii au pierdut 240 lei la o pensie medie de 1.000 lei în 2018 și 540 lei în 2019 la o pensie medie de 1.100 lei.

Acesta este adevăratul rezultat al guvernării PSD – ALDE care-i doare pe români.

Noi garantăm plata tuturor drepturile salariale câștigate de români și a majorărilor de pensii la care au dreptul pensionarii, fără tertipuri contabile și fiscale sau chichițe legislative care să-i trimită pe români să-și caute dreptatea prin instanțele de judecată, așa cum face PSD cu drepturile salariale ale profesorilor sau ale pensionarilor din grupele I și II de muncă.

Mai mult, ne angajăm să sprijinim nu numai salariații din sectorul public dar și pe cei peste 4 milioane de angajați din sectorul privat care au fost abandonați de actuala guvernare toxică PSD – ALDE, care prin atacurile la sectorul privat și multinaționale, le pun locurile de muncă în pericol și riscă să rămână pe drumuri, fără salarii și să ia din nou drumul pribegiei în străinătate.

Partidul Național Liberal susține creșterea salariilor și a pensiilor din România la nivel european prin stimularea unei creșteri economice sănătoase bazată pe investiții și fonduri europene care să ducă la dezvoltarea infrastructurii și la atragerea de noi investitori, ceea ce va crea mai multe locuri de muncă mai bine plătite.

Românii s-au săturat de hoți și de minciunile guvernării haotice PSD – ALDE care le pune în pericol plata salariilor și pensiilor și vor arăta acest lucru pe 26 mai, când vor da semnalul schimbării acestei guvernări.”, arată Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.