Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a avut consultări cu reprezentanţii UNCJR şi ai AOR; au fost evaluate problemele din teritoriu în perspectiva rectificării bugetare

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a avut vineri consultări cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR) şi cu cei ai Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), pentru a evalua problemele din teritoriu în perspectiva rectificării bugetare, anunță AGERPRES.

"Am discutat despre soluţiile posibile la problemele cu care se confruntă Consiliile Judeţene în ceea ce priveşte plata salariilor restante ale angajaţilor din direcţiile de asistenţă socială şi protecţia copilului. În funcţie de situaţia centralizată pe judeţele care se confruntă cu această problema şi de cauzele care au determinat-o, vom evalua impactul bugetar pentru plata sumelor respective şi deblocarea situaţiei", a afirmat Ludovic Orban, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Citește și: Solicitare către MApN! Se cere degradarea generalului Gabriel Oprea și retragerea decorațiilor acordate .

El a precizat că o altă temă a discuţiei a fost cea referitoare la "compensarea cheltuielilor făcute de autorităţile locale pentru gestionarea situaţiei provocate de criza de COVID-19".

"M-a bucurat însă preocuparea primarilor şi preşedinţilor Consiliilor Judeţene pentru proiectele de investiţii. I-am asigurat că vom aloca fonduri suplimentare pentru plata lucrărilor efectuate în cadrul proiectelor locale finanţate de la bugetul de stat şi pentru decontarea cofinanţării proiectelor susţinute din fonduri europene. Vom analiza foarte atent nevoile comunităţilor locale şi, în funcţie de cât ne permite bugetul, vom lua măsuri echilibrate pentru administraţia locală", a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.