Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a 'explodat' după votul din Parlament: 'Nu vrem ca aurul să încapă pe mâinile lui Bădălău, să îl transforme în ghiuluri și inele'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Botoșani, că liberalii vor ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, motivând că nu vrea „să încapă pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov, să îl transforme în ghiuluri și inele”.

Ludovic Orban a declarat că PNL va ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, pentru a nu ajunge aurul „pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov”.

Tudorel Toader, declarații ÎN PREMIERĂ - Ce REGRETĂ după doi ani la Justiție

„Vom ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară. Dacă vă aduceți aminte domnul Bădălău, întrebat ce va face cu aurul României, a zis o să facem ghiuluri și inele. Nu vrem ca rezerva de aur a României și încapă pe mâinile lui Bădălău, Vâlcov, ca să îl transforme Bădălău, așa cum a declarat, în ghiuluri și inele”, a spus Orban.

La începtulul lunii aprilie, Nicolae Bădălău a declarat, într-o emisiune tv, că „avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Naţională, ne facem inele, ghiuluri”.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.