Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a IZBUCNIT! Apel RĂSPICAT la adresa lui Florin Cîțu și USR-PLUS: 'Nu putem din motive conjuncturale să aruncăm în aer coaliția'

Captura foto B1TV
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, face un apel la calm către ambele tabere implicate în scandalul programului Anghel Saligny, atât către premierul Florin Cîțu, cât și către USR-PLUS.

„În 6 decembrie românii și-au exprimat votul astfel încât România să crească, să fie respectate drepturile. După alegeri, în urma unor negocieri complicate, am reușit formarea unei coaliții care să scape România din ghearele PSD. Ne-am angajat la 4 ani de pace politică, de muncă în folosul oamenilor, la o guvernare competentă, performantă, care să ducă la creșterea calității vieții.

Suntem azi într-o situație politică din care nu are nimeni de câștigat: nici Cîțu, nici USR-PLUS și nicio altă formațiune politică.

Ca președinte al PNL sunt un garant al unității PNL, dar în același timp am obligația de a garanta funcționarea coaliției. Nu putem guvernara fără ca fiecare din formațiunile politice care au semnat acordul de coaliție să susțină programul de guvernare.

Orice plecare poate duce la pierderea majorității parlamentare și la aducerea Guvernului și a României la cheremul PSD.

De 31 de ani am luptat împotriva formațiunilor care provin din PCR.

Fac un apel apăsat, către Cîțu și PNL: să înțeleagă gravitatea momentului. Guvernarea presupune maturitate, echilibru, dialog, respect față de partenerii de guvernare, dar în primul rând responsabilitate față de cetățean.

Nu putem din motive conjuncturale să aruncăm în aer coaliția. Fac apel către USR-PLUS: nu e o soluție să pună presune asupra Guvernului și să spună chiar că s-ar alia cu PSD. Nu pot să cred că vreo formațiune din coaliție că s-ar putea bizui pe PSD. Tocmai din acest motiv ne-am unit”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.