Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Adrian Streinu-Cercel nu a fost la prima abatere / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seară, la B1TV, că Adrian Streinu-Cercel, demis de la șefia comisiei anti-COVID a ministerului Sănătății, a avut mai multe puncte de vedere contrare deciziilor guvernamentale, nu doar planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

„Era presedintele comisiei speciale de la nivelul Ministerului Sanatatii, de lupta impotriva COVID, si in aceasta calitate a lansat public niste masuri aberante, care au creat o stare de emotie în populatie (...) si nu e la prima comunicare publica contrara deciziilor oficiale luate de autoritati, protocoalelor. Nu poti sa mentii presedinte al comisiei anti-COVID pe un reprezentant care isi permite sa comunice public niste opinii personale”, a declarat Orban.

Premierul s-a referit la episodul in care Adrian Streinu-Cercel a sustinut testarea bucurestenilor. „A generat nelinisti, nemultumiri”, a spus Orban.

„Nu poate un infectionist sau un medic specialist sa vorbeasca public despre un mijloc de testare precum testele rapide unde posibilitatea de eroare este de 20%, asa ceva nu este acceptabil. Lucrurile sunt simple, comunicarea mai ales in criza epidemiologica este extrem de riguroasa, se comunica doar decizii si nu opinii care sa vina in contradictie cu deciziile oficiale”, a indicat Orban.

Vezi si: VIDEO Rareș Bogdan știe când ne ducem la urne: 'Alegerile generale vor fi în 5 decembrie, cele locale la sfârșit de septembrie' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.