Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan știe când ne ducem la urne: 'Alegerile generale vor fi în 5 decembrie, cele locale la sfârșit de septembrie'

rareș bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că alegerile generale vor fi organizate în 5 decembrie, iar cele locale la sfârșit de septembrie sau început de octombrie.

Prim-vicepreședintele PNL și europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat, joi, la „Marius Tucă Show”, data la care vor fi organizate alegerile.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

„Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie început de octombrie”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă mai este interesat să candideze la Primăria Capitalei, liderul PNL a spus că rămâne europarlamentar.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață

„Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a declarat Bogdan.

Acesta crede că România, condusă de Guvernul PNL, s-a descurcat „mai bine decât se spera” în ceea ce privește gestionarea crizei generate de coronavirus.

Citește și: Marcel Vela aduce vești proaste! Ce se întâmplă cu nunțile în lunile următoare

„PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Acesta este convins că Guvernul și președintele vor anunța măsuri concrete de relansare a economică: „E cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întoarcă ulterior”.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.