Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac violent la adresa lui Teodorovici: 'Eu cred că trebuie să se ducă să se trateze'. Propunerea care l-a scos din sărite pe premier

captura Digi 24
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa fostului ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici, spunând că ar „trebui să se ducă să se trateze”. Reacția lui a venit după ce Teodorovici a spus că dorește înființarea unei comisii de anchetă în care să fie audiați atât el, cât și Dăncilă, Ludovic Orban, dar și Florin Cîțu pentru a explica de ce s-a depășit deficitul pe 2019.

„Cine face propunerea aceasta? Eu cred că dl Teodorovici trebuie să se ducă să se trateze. El este principalul vinovat. Vă aduceți aminte că s-a emis o OUG special ca să permită premierului și ministrului Finanțelor să nu dea declarații pe propria răspundere privind veridicitatea datelor în baza cărora a fost construit bugetul pe 2019, ca să scapă de răspunderea minciunilor pe care le-au pus la baza construcției bugetare. (...) Comisia de anchetă ar trebui să o vizeze pe Dăncilă, dar și pe el, că el a fost ministrul Finanțelor”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.