Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban câștigă teren în PNL: o organizație județeană de partid și-a anunțat sprijinul în unanimitate

Facebook
Ludovic Orban

Președinte PNL Bacău, Viorel Miron, anunță sprijinul de care se bucură liderul PNL, Ludovic Orban, în bătălia internă din partid. Miron vorbește în numele organizației și menționează că decizia a fost luată în unanimitate încă din ianuarie 2021.

Citește și: USR PLUS se luptă cu PNL. Primarul Mihai Chirica, acuzat că ia decizii pentru rechinii imobiliari

„Liberalii din județul Bacău susțin, la viitorul congres al Partidului Național Liberal, candidatura actualului președinte, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcție, decizia fiind luată în unanimitate de către Biroului Politic Județean încă din luna ianuarie 2021.

Hotărârea filialei județene are la bază aportul hotărâtor al liderului liberal la obținerea rezultatelor electorale foarte bune ale partidului obținute în mandatul acestuia și la gestionarea crizei COVID-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani.

Aceasta dovedește menținerea pe aceeași poziție de seriozitate și încredere a liberalilor băcăuani față de actualul și viitorul președinte.

Ludovic Orban a preluat conducerea partidului în iunie 2017, la 1 an după eșecul politic din 2016.

După numai doi ani de la preluarea mandatului, a reușit să facă din PNL partidul câștigător în toate bătăliile politice electorale: alegerile prezidențiale, europarlamentare, locale și parlamentare, demiterea guvernului PSD prin moțiune de cenzură cu 1 an înainte de termenul stabilit pentru alegeri.

Sub conducerea acestuia s-a reușit preluarea guvernării României într-o perioadă dificilă provocată de pandemie, cu grave implicații economice și după un dezastru financiar lăsat la finalul anului 2019, de fosta guvernare.

Alegerile parlamentare, deși nu au adus scorul sperat de PNL, au permis blocarea revenirii PSD la guvernare, iar reușita realizării unei coaliții de dreapta PNL-USR-PLUS-UDMR i se datorează în mare măsură.

Ca președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban și-a asumat modernizarea procesului legislativ conform Programului de Guvernare 2020-2024 aflat în plină desfășurare.

Susținem continuarea mandatului de președinte al Partidului Național Liberal de către Ludovic Orban ca o garanție pentru consolidarea celui mai puternic partid de dreapta din România, singurul în măsură să asigure dezvoltarea și modernizarea României în parteneriat cu Președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Viorel Miron.

Citește și:  Lovitură grea pentru Orban: trei filiale schimbă tabăra și îl susțin pe Florin Cîțu/ SURSE .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.