Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban cere identificarea de soluții pentru suplimentarea fondurilor alocate acordării de granturi pentru capital de lucru

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a cerut, joi, în debutul şedinţei de Guvern, identificarea de soluţii pentru suplimentarea fondurilor alocate acordării de granturi pentru capital de lucru, iar ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a precizat că au fost găsite soluţiile pentru a se putea onora toate cele 22.226 de solicitări.

Premierul Ludovic Orban a cerut, joi, în debutul şedinţei de Guvern, găsirea de resurse financiare suplimenare ”pentru a face faţă cererii foarte mari pentru granuri pentru capital de lucru”, potrivit news.ro.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

”Am înţeles că sunt peste 22.000 de solciitări şi că cele 350 de milioane sunt insuficiente”, a afirmat premierul.

”Proiectul de OUG vi-l propun pentru introducerea pe ordinea de zi. Sunt 22.226 de solicitări din partea IMM. În urma reaalizărilor şi a relocărilor de fonduri am găsit soluţia necesară ca să putem onora toare aceste solicitări”, Marcel Boloş.

Granturile nerambursabile vor ajunge în scurt timp la beneficiari, a anunţat miercuri ministrul Ecomomiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care precizează că, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene, a făcut modificările necesare să suplimenteze suma pentru cei care au aplicat pentru granturile pentru capital de lucru şi să modifice condiţiile pentru a redeschide înscrierea pentru măsura 1 - microgranturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.