Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Coaliţia majoritară ar trebui să ia toate măsurile pentru victimele din clubul Colectiv

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, în contextul criticilor supravieţuitorilor din Colectiv că în doi ani clasa politică nu a reuşit să se achite de promisiunile făcute, că nu toţi oamenii sunt la fel, punctând că toate măsurile ar trebui luate de coaliţia majoritară, conform Agerpres.

"Nu cred că trebuie trataţi toţi oamenii la fel. Este un partid care este la guvernare, o coaliţie majoritară care ar fi trebuit să ia toate măsurile. La ora actuală există cercetări şi procese în instanţă pentru pedepsirea celor vinovaţi, care sperăm totuşi să fie tratate cu celeritate", a spus Orban, la Parlament, întrebat ce mesaj are pentru supravieţuitorii din Colectiv care spun că în doi ani clasa politică nu a reuşit să se achite de promisiunile făcute în acele momente.

El a transmis condoleanţe familiilor victimelor de la Colectiv. "Încă o dată, condoleanţe familiilor victimelor de la Colectiv şi să stăm în stare de veghe pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple", a mai spus Orban. Pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv. În urma incendiului au murit 65 de tineri. Trupa Goodbye to Gravity susţinea în club un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului şi s-a extins rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.