Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre managerul unui salon de înfrumusețare numit la ROMATSA: Lucrează de cel puţin 8 ani în sistem

Facebook
Ludovic Orban

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) a cerut vineri demisia întregii conduceri a ROMATSA și a acuzat numirea unui liberal fără experienţă în domeniu, dar manager de salon de înfrumuseţare şi de service auto, într-o funcție de conducere. Premierul Ludovic Orban a spus vineri că sindicatul nu a prezentat tot adevărul.

„Domnul Ulmeanu lucrează în Romatsa de foarte mult timp, el a avut şi alte funcţii de conducere. Să prezinţi numai o parte a activităţii unui om, fără să prezinţi că omul respectiv lucrează de cel puţin opt ani de zile în Romatsa, arată un subiectivism pe care nu l-am văzut până acum la liderii de sindicat. Liderii de sindicat, când a fost nevoie să apeleze la oameni serioşi, au ştiut să apeleze atunci când erau pe punctul de a rămâne fără licenţa de operare şi noi am rezolvat imediat speţa cu fraţii Micula, făcând ceea ce trebuia să facă statul român şi un guvern normal la cap de opt ani de zile”, a declarat premierul Ludovic Orban.

El a precizat că problemele Romatsa nu se rezolvă prin astfel de pâre ale liderului de sindicat, ci prin decizii manageriale extrem de serioase.

“În ceea ce priveşte activitatea Romatsa, sigur că acolo există decizii manageriale, domnul manager general este domnul Cimpuieru care este iarăşi un om cu activitate extrem de serioasă la nivelul Romatsa, un profesionist, un specialist. Problemele Romatsa nu se rezolvă prin astfel de pâre nejustificate ale liderului de sindicat, ci se rezolvă prin decizii manageriale extrem de serioase care în criza care a fost provocată de criza din domeniul transportului aerian să se găsească soluţii pentru a susţine activitatea Romatsa”, a mai anunţat Ludovic Orban.

Citește și: SURSE - Excluderi în PSD: primari și consilieri județeni ar fi format un cuib pro-PNL în Ilfov

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.