Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre susținerea lui Chirică: 'Nu am spus că e candidatul PNL. Dacă PNL Iaşi îl sprijină eu nu mă voi opune'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu se va opune susţinerii candidaturii la funcţia de primar al municipiului Iaşi a lui Mihai Chirica, fie ca independent, fie ca membru PNL şi că acesta ”nu mai are nicio treabă cu PSD”, potrivit Agerpres.

”Domnul Chirica de la Iaşi nu mai are nicio treabă cu PSD de la emiterea Ordonanţei 13 când a luat poziţie publică împotriva Ordonanţei 13 şi de atunci a avut o atitudine critică constantă. De altfel, de asta a şi fost dat afară din PSD şi el este primar independent de o bună bucată de vreme. Domnul Chirica este un primar şi e primarul Iaşiului, nu al oricărui oraş, e un primar care beneficiază de o cotă de încredere de peste 60 la sută, un om care a făcut performanţă în administraţia locală şi chiar dacă nu a reprezentat PNL, a fost cel puţin în ultimele ture de alegeri, la alegerile prezidenţiale, l-a susţinut pe preşedintele Iohannis şi a avut în mod constant o poziţie împotriva tuturor prostiilor pe care a vrut să le facă PSD”, a declarta Orban la România TV, joi seara.

Citește și: SRI a început căutările: Distribuiți dacă bănuiți pe cineva

Orban a spus că decizia susţinerii lui Chirica aparţine organizaţiei PNL Iaşi.

”Nu am spus că e candidatul PNL. Dacă organizaţia PNL Iaşi se poate înţelege pe un program de guvernare locală, într-o formă sau alta, să îl sprijine ca şi candidat PNL, ca şi candidat independent, am spus că eu nu mă voi opune. Asta e o decizie care până la urmă o iau cei din Iaşi care cunosc foarte bine, care trăiesc acolo. Ar fi culmea să mă opun unui astfel de proiect”, a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.