Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după avertismentul lui Raed Arafat din ședința PNL: 'Această dezbatere este în toate țările europene. Trebuie găsit un echilibru'

Facebook
Ludovic Orban

Un mare procent din populaţia tânără ar fi reticentă la vaccinare, iar Raed Arafat a avertizat, luni, în ședința PNL că interesul pentru imunizare ar putea să scadă brusc peste cel mult două luni. Pentru depăşirea acestui inconvenient, ar putea fi adoptate modele din alte ţări. Tinerii ar putea fi stimulaţi să se vaccineze fie prin diverse beneficii (cum ar fi zilele libere de la muncă), fie prin condiţionarea prezenţei la anumite evenimente (spectacole, meciuri, concerte) de vaccinare.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat astăzi, cu privire la avertismentul lansat de Raed Arafat, că este o dezbatere la nivelul tuturor țărilor europene și se va ajunge la o decizie la nivel european. Liderul PNL a subliniat că trebuie găsit un echilibru pentru a nu se crea discriminări.

Avertismentul lansat de Arafat în şedinţa PNL - Pericolul care ameninţă campania de vaccinare (surse)

„A crescut semnificativ numărul persoanelor care vor să se vaccineze și tuturor le recomand să se vaccineze. (...) Această dezbatere este în toate țările europene și este o dezbatere care a început la nivel european și mai mult într-un orizont de timp de o lună, două luni se va ajunge la o decizie la nivel european. Aici trebuie găsit un echilibru, ca să nu se creeze discriminări evidente între cei care sunt vaccinați și cei care nu sunt vaccinați dar vor să se vaccineze. Trebuie adăugată posibilitatea testării ca și instrument suplimentar. E o temă importantă . Deja sunt introduse în unele țări anumite reguli”, a spus liderul PNL.

Cât despre Raluca Turcan și Vlad Voiculescu, surprinși fără mască, liderul PNL a spus că „trebuie sancționați în conformitate cu legea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.