Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după căderea Guvernului: Nu ne bucurăm astăzi! Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis

sursa FOTO: Inquam
orban motiune

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că nu se bucură pentru căderea Guvernului pentru că este mult prea importantă guvernarea, iar de acum încolo vor avea multă treabă.

”Coșmarul pe care îl trăiește României de 3 ani a încetat. Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni, le mulțumesc colegilor mei, le mulțumesc tuturor aliaților politici care au stat alături de noi, în ciuda unor oferte ticăloase.

Nu ne bucurăm astăzi! Guvernarea României este un lucru mult prea grav și mult prea importantă pentru tot poporul român. Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine, la ora 9 am convocat BPN-ul PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare, pentru a stabili echipa care va merge la Cotroceni și mandatul cu care vom merge la Cotroceni.

Salut și respect toți parlamentarii care rezistat tentațiilor și au stat alături de noi. Felicit parlamentarii pentru că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României.”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.